15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,Cumhuriyet´e demokrasiye inanan,ülkesinin kültürel,manevi değerlerine sahip çıkan, içinde bulunduğu koşulları çıkış noktası olarak yeni ufuklar açan,bilgi beceri ve ahlak düzeyi yüksek ,düşünme ,algılama karar verme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş ,akıcılık,esneklik,özgürlük ve açımlama gibi zihinsel özelliklere sahip bilişsel,duyuşsal ve psikomotoralanlarda gelişmiş,çevreye duyarlı Türkiye´yi bilgi toplumuna dönüştürecek nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz bütün öğrencilerin,öğrenmelerini onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak onlara 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 15:40
Isınma: Doğal Gaz Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Öğretmenlerimiz şahsi araçları ile öğrencilerimizin bir kısmı taşımalı olarak ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Futsal, Bocce öğrenci takımlarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Projesi uygulanmıştır.
Proje Çalışmaları: DÖGM PROJELERİ İHH YETİM KARDEŞ DEĞERLİYİZ DEĞERLENİYORUZ PROJESİ BAŞARIYA BİR ADIM PROJESİ AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA PROJESİ HAYALLERİME DOKUN PROJESİ

Telefon - 0554 615 14 54

WEB - https://golyakaiho.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. 714. SK. NO 27 GÖLYAKA / DÜZCE

Öğretim Şekli :Normal - Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe merkezinde ve TOKİ Konutlarda birçok kiralık ev bulunmaktadır.

Adres - FATİH MAH. 714. SK. NO 27 GÖLYAKA / DÜZCE

Ulaşım İl merkezine yaklaşık 20 dakikada bir minibüs vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1km, il merkezine 23km uzaklıktadır.